Takservice Stockholm


Vi har lång vana av takservice och har idag löpande avtal med allt från fastighetsägare, företag, BRF:er och vanliga villaägare

Kontakta oss

Anlita oss för regelbunden takservice 

Hur mår egentligen ditt tak? Saker och ting kommer att hända med taket och genom att vara införstådd med detta kan man också komma undan både akuta problem och de höga kostnader sådana för med sig. Att utföra regelbundet och löpande underhåll av taket sparar i slutändan en massa pengar.

Vi har lång vana av takservice och har idag löpande avtal med allt från fastighetsägare, företag, BRF:er och vanliga villaägare. Vår takservice innebär att vi regelbundet - årligen - utför tak-inspektioner och utför enklare reparationer på plats. Servicen inkluderar även åtgärdsplaner. Det innebär att du som fastighetsägare ges en lista över saker som eventuellt kan behövas åtgärdas med taket - givetvis med en estimerad hållbarhetstid samt en ungefärlig kostnad. Det gör att du kan börja planera och bygga upp en buffert. 

En takservice i vår regi inkluderar även exempelvis kontroller av taksäkerhet - eller montering av sådan - samt städning av taket. Stuprör och hängrännor ses även över och städas vid behov. Vidare kan nämnas att vi spårar eventuella läckor och åtgärdar dessa på plats. Snöskottning av tak är även det en tjänst som omfattas av takservice när du väljer oss. 

Lämna ditt tak i trygga händer 

Vi har kapacitet och kunskap att hjälpa dig med ditt tak och med att hela tiden se till att det hålls snyggt, tätt och funktionellt. Att välja oss är att välja ett långsiktigt samarbete där dina egna behov står i centrum. Vi har massor av referenser och vi arbetar alltid hårt med att leverera tjänster som ger kvalitet in i minsta detalj. Samtidigt så är vi också alltid bara ett samtal bort. Har du som kund problem med ditt tak så är det bara att ringa oss. Vår takservice omfattar givetvis även akuta skador och problem som kan komma av exempelvis ett plötsligt oväder. 

Vårt företag har över 40 års erfarenhet av takläggning och allt som rör tak. Vi kan hjälpa dig med att lägga ett nytt tak, vi kan hjälpa dig att reparera ditt befintliga och vi kan erbjuda en professionell takservice som hela tiden lägger dig i förarsätet gällande framtida kostnader. Vårt mål är att skapa nöjda kunder som hela tiden väljer oss i framtiden. Behöver du professionell hjälp med ditt tak - idag och i framtiden - så står vi redo att hjälpa dig. Välkommen till CC Plåt!

Takservice Stadshuset Stockholm Takservice
Vi håller ditt tak i topptrim
Kontakta oss