Takmålning Stockholm


Genom att anlita oss för takmålning får du ett vackert tak som ser som nytt ut igen – med ökad livslängd och bättre funktion.

Kontakta oss

Lång erfarenhet av takmålning 

Sedan starten för över 40 år sedan så har vi valt att specialisera oss även på takmålning. Vi lägger dels plåttak, men vi kan även anlitas för målning av tak med detta material. Det ger dig som beställare en heltäckande tjänst där du även i framtiden kan anlita oss för uppfräschning av det tak vi hjälp dig att lägga. 

Vår kunskap och erfarenhet av takmålning är svårslagen. Som exempel på detta så kan vi säga att vi till dags dato målat ungefär 400 000 kvm tak i Stockholm - och med detta så räknas vi också som en av de absolut största aktörerna på marknaden. 

Takmålning - ett prisvärt sätt att fräscha upp taket 

Att ett tak slit ut är långt ifrån konstigt. Oavsett vilket material det handlar om så kommer regn, snö, blåst och strålande solsken att innebära ett dagligt slitage. I Stockholm och andra större städer med hård trafik så blir även smuts och avgaser en faktor att ta hänsyn till.

 Ett tak kommer med åren att tappa sin glans och se trött och livlöst ut. Dessutom så handlar det också om att färgen inte enbart appliceras av estetiska skäl - den fyller även en funktion i att skydda det underliggande materialet. En takmålning fyller en viktig funktion och ska ses som en obligatorisk del av underhållet av taket. Genom att anlita oss för en takmålning så får du ett vackert tak - som ser som nytt ut igen - och den långa livslängd som ett plåttak ska erbjuda. 

Fokus på grundjobb och rätt typ av färg 

Vid en takmålning gäller samma regler som vid en vanlig målning. Ju mer tid som läggs på grundarbetet - desto bättre blir det färdiga resultatet. Vi fokuserar alltid på att skrapa, slipa, tvätta och i övrigt förbereda ytan innan vi sätter igång med att måla. Ska man översätta detta i procent så kan vi säga att nästan 80% av arbetet med en takmålning läggs på grundjobbet och att resterande 20 % handlar om att de facto måla ytan. En lekman arbetar på exakt motsatt sätt - och det syns också i en avsevärt mycket kortare livslängd på taket. 

Vi arbetar dessutom uteslutande med kvalitetsprodukter från erkända, marknadsledande leverantörer. Det finns inga genvägar för att nå resultat med en takmålning. Kunskap, erfarenhet och riktigt bra produkter i form av färg är den kombination som leder till ett högklassigt resultat. Vi står redo att hjälpa dig med målningen av ditt tak.

Takmålning Stockholm Takmålning
Vi målar ditt tak
Kontakta oss