Takomläggning Stockholm


Vårt företag har över 40 års erfarenhet av takomläggning och vi arbetar med alla typer av takmaterial

Kontakta oss

Professionell takomläggning 

Är det dags att lägga om taket? Oavsett vilket material du väljer kommer en takomläggning att innebära en kostnad. Tyvärr ser man att många därför väljer att försöka spara in pengar genom att på egen hand lägga taket. Det kan straffa sig - rejält. 

Ser man till livslängd och kvalitet finns det tydliga skillnader mellan en takomläggning utförd på ett fackmannamässigt sätt och ett tak lagt av en lekman. Inte sällan innebär det senare att taket inte håller tätt och att detta också leder till fuktskador som kostar en massa pengar att åtgärda. 

Ditt tak påverkar uppvärmningskostnaderna 

Ett äldre tak har ofta svårt att hålla kvar den varma luften på insidan av bostaden och låter samtidigt kall luft komma in - vilket leder till att man höjer temperaturen och med detta också ser ökade energikostnader. En ohållbar ekvation. 

Väljer du att anlita oss för en takomläggning garanteras du lägre kostnader, ett tak som når den livslängd materialet tillåter och ett tak som ser estetiskt tilltalande ut.

Vi lämnar alltid garantier på arbetet och vi arbetar alltid effektivt och på ett säkert sätt. För dig som beställare blir vårt arbete en ren investering. Du betalar en rimlig kostnad för att få ett tak som verkligen håller måttet - år ut och år in. 

Vilket material passar för dig? 

Vårt företag har över 40 års erfarenhet av takläggning och vi arbetar med alla typer av takmaterial. Vi arbetar nära våra kunder och ser rådgivning som en självklar del av vår verksamhet. Hur din villa eller din fastighet ser ut och vilken lutning taket har spelar en avgörande roll kring vilket takmaterial som passar, men det finns nästan alltid fler alternativ än vad många tror. 

Att du exempelvis har ett tak av tegel idag behöver inte innebär att ditt nya tak ska ha tegelpannor. Vi kan exempelvis erbjuda plåttak eller betongpannor istället. Givetvis kan du även anlita oss för läggning av tegelpannor också. 

Vår poäng är att du som beställare med fördel kan rådfråga oss om för- och nackdelar med olika takmaterial och där vi sedan gemensamt kan fatta ett beslut som passar dig, dina behov, dina krav på estetisk utformning samt din budget. Vi hittar, kort sagt, rätt tak för just dig.

Takomläggning Stockholm Takomläggning
Vi lägger om ditt tak
Kontakta oss